Atractii turistice

image

CE POTI FACE IN VACANTA?

In afara falezei, a accesului la sporturile pe apa, in statiunea Neptun-Olimp aveti acces la terenuri de tenis (aflate chiar langa complex), va puteti distra alaturi de copii la Paradis Land ( primul parc de Aventura de la malul marii, unde se afla trasee de Aventura, perete de catarat, loc special pentru petreceri, inchiriere biciclete, acces la restaurant, terasa, foisoare si multe alte surprise si faciliati, le gasiti pe site-ul lor si pe Facebook), teren de minigolf in Olimp.

image

Foarte multi turisti prefera sa se relaxeze printr-o plimbare sau printr-o iesire la una dintre multele terase care marginesc strada principala. Shopping-ul este o alta ocupatie, nocturna sau diurna, pe care turistii o pot intreprinde in Neptun-Olimp. Cea mai mare parte a magazinelor si centrelor comerciale sunt concentrate in centrul Neptunului.

image

Pe timpul zilei, sunt la dispozitie baze de agrement, atat pe lac, cat si pe plaja, deci se pot plimba cu hidrobiciclete, vaporase, skyjet-uri si celebrele banane.Daca doriti sa luati o pauza de la orarul zilnic de plaja, va recomandam o plimbare in jurul Lacului Neptun, acesta fiind inconjurat de o faleza ingusta "presarata" cu banci, sau un picnic in padurea Comorova, care magineste statiunea in partea de vest.

image

Statiunea Neptun-Olimp este preferata pentru vacanta de vara de familii dar si daca veniti in grupuri cu prietenii, cele doua spatii formeaza un tot unitar ideal pentru o vacanta deosebita la malul Marii Negre. Plaja Neptun-Olimp are mai multe sectoare, prin care fiecare poate descoperi o locatie perfecta in care sa-si petreaca zilele de vacanta. Pentru cei care doresc sa se relaxeze, portiunile inguste cu golfuri ale plajei Olimp sunt cea mai buna alegere, fie ca alegi zona cu sezlonguri sau nu. Plaja Neptun este mult mai lunga si inglobeaza si una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc: La Steaguri. Toate plajele sunt amenajate si curate, iar multe dintre ele au si terenuri de sport pe plaja, pentru pasionatii de volei si fotbal, dar si acces imediat la terase si restaurante.

image

Pentru timpul liber, statiunea Neptun-Olimp iti pune la dispozitie o multime de activitati si facilitati. Mai intai, te poti indrepta spre lacul Neptun, pentru plimbari cu hidrobicicleta. Daca te pasioneaza plimbarile pe apa, poti incerca si barcutele, skijeturile sau bananele in largul marii. De asemenea, statiunea dispune de o pista de karturi, ce va fi cu siguranta apreciata de cei mici si de cei mari deopotriva. Pentru o plimbare ceva mai linistita, strada principala este locul perfect, fiind marginita si de numeroase magazine si terase.

image

Padurea Comorova se afla in apropierea statiunii si este un refugiu excelent pentru zilele toride. Tot inspre aceasta zona, te vei putea bucura de si mai multa distractie pe terenul de mini-golf sau la unul dintre spectacolele organizate la teatrul de vara. Bazarul Neptun este locul de unde vei putea achizitiona numeroase suveniruri de vacanta. Daca vrei sa te aventurezi ceva mai departe de limitele statiunii Neptun-Olimp, ai o multime de obiective turistice pe care le poti vizita.

image

La cativa kilometri distanta se afla localitatea Mangalia, unde vei putea descoperi unele dintre cele mai importante ramasite ale trecutului antic. Poti vizita Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia sau Moscheea Esmahan Sultan. Malul Marii Negre este bogat in astfel de vestigii istorice, cum ar fi Cetatea Callatis, Cetatea Histria si Cetatea Tomis, pe care le poti vedea in apropiere de Neptun-Olimp.