image

Hai la mare!

CAZARE IN APARTAMENTE DEOSEBITE
THASSOS
Vezi toate apartamentele

APARTAMENTE DE INCHIRIAT intr-o cladire noua si moderna din statiunea SKALA RACHONI THASSOS GRECIA

Apartamentele sunt foarte primitoare, complet mobiliate si utilate pentru perioada de vacanta, pentru a te bucura si relaxa din plin, fie ca mergi alaturi de familie cu copiii, bunici, bone sau ca mergi cu prietenii, aveti ocazia sa va aflati in spatii foarte generoase, intr-o zona linistita la 30 m de mare , cu acces facil la plaje si la multiple facilitati.

Toate apartamentele sunt complet utilate, mobilate, avand 80 mp utili si in plus terase de cel putin 15 mp. Apartamentele sunt compuse din doua dormitoare si un living open space cu bucatarie total utilata si un spatiu de luat masa. Toate apartamentele au acces la TV in living, au paturi de 1.60 x 2.00m si canapele extensibile, aer conditionat in fiecare incapare, bucatarie proprie cu plita electrica, cuptor electric ,cuptor cu microunde, cafetiera,fiebator, prajitor de paine si combina frigorifica.

Apartamentul de la parter dispunde o o terasa spatioasa cu vedere catre port. Apartamentul de la etaj are balcoane la toate incaperile, living sau dormitoare, avand vedere spre port din living si catre munti din dormitoare.

Doresti sa afli mai multe despre Thassos?