Locatie

image

Amplasament

Apartamentele se afla la numai 12 km de Limenas si doar 5 km de Prinos in statiunea Skala Rachoni. Skala Rachoni este o statiune exclusivista, linistita cu una din cele mai frumoase plaje din Thasos.


Statiunea Skala Rachoni

Se afla pe coasta nord-vestica a insulei la o distanta de aproximativ 11 km de Thassos Limenas. Odata ajunsi aici, calatorii nu pot sa nu se lase coplesiti de frumusetea peisajelor in care padurile de pini coboara pana in apele Marii Egee, strecurandu-se printre firele de nisip alb atat de fine incat veti simti ca pasiti pe un covor de catifea.

image

Coltul de coasta adapostit aici gazduieste cateva plaje de o frumusete ireala ce alterneaza cu pesteri si formatiuni stancoase menite a intregi un tablou de vis.

Plajele sunt organizate, astfel ca veti avea acces la toate facilitatile necesare, precum centre de inchiriere echipament sportiv, taverne si baruri. In Skala Rachoni veti gasi hoteluri, pensiuni, supermarket-uri, restaurante, cofetarii, farmacie si o benzinarie.


image

Pe munte la 4 km de Skala Rachoni se afla satul Rachoni care este situat la 15 km departare de capitala insulei.Este dominat de prezenta gradinilor cu maslini, productia de masline si ulei fiind ocupatia principala a celor aproximativ 400 de locuitori. Orasul adaposteste o biserica ce dateaza din secolul XIX, aflata la umbra plantatiilor de maslini, sub altarul careia se afla singurul izvor de apa ce alimenteaza orasul.